ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της θερμοσυρρίκνωσης σε πολλούς τομείς και διαφορετικά προϊόντα εγγυάται ότι με την συνεργασία σας θα βρούμε το καταλληλότερο και οικονομικότερο τύπο Film για τις ανάγκες σας.

GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 01 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 02 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 03 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 04 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 05 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 06 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 07 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 09 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 10 GALLERY ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ 11

ΤΥΠΟΙ FILMS

1. REGULAR SHRINK FILM

Κάνει για τις περισσότερες εφαρμογές, έχει καλή διαφάνεια και ικανοποιητική αντοχή.

Παράγεται στις εξής μορφές:

  • ΜΟΝΟΦΥΛΛΟ
  • ΔΙΠΛΟ (ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΞΙΑ)
  • ΔΙΠΛΟ (ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
  • ΣΩΛΗΝΑΣ

Μπορούμε να έχουμε πάχη από 20 έως 200 μικρά και πλάτη από 5cm έως 130cm. Σε διάφανο ή χρωματιστό.

2. HEAVY DUTY SHRINK FILM

Film εξαιρετικής αντοχής με περιορισμένη διαφάνεια, κατάλληλο για πακέτα μεγαλύτερου βάρους που η υψηλή διαφάνεια δεν είναι απαραίτητη όπως νερά, μεταλλικά εξαρτήματα, μπαταρίες αυτοκινήτων κ.λ.π.

3. ΔΙΑΤΡΗΤΟ SHRINK FILM

Film με μικρές τρύπες για να αναπνέει το προϊόν (σε περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο αυτό).

4. ANTISTATIC SHRINK FILM

Film με πλήρη αφαίρεση του στατικού ηλεκτρισμού και με ειδικά πρόσθετα (antistatic antiblocking), κατάλληλο για επισυσκευασίες ή εφαρμογές που η παρουσία στατικού ηλεκτρισμού δημιουργεί προβλήματα.

5. FORT SHRINK FILM

Film με ειδικά πρόσθετα που του δίνουν εξαιρετικές μηχανικές αντοχές με πολύ καλή διαφάνεια. Μπορούμε σε πολλές περιπτώσεις να κατεβάσουμε μέχρι το 30% το πάχος του Film χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στην αντοχή της συσκευασίας και μειώνοντας έτσι το ανά μονάδα συσκευασίας, κόστος σας.

6. SHRINK FILM ΟΞΕΙΔΟΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ

Το συγκεκριμένο film δεν υστερεί σε αντοχή ή μηχανικές ιδιότητες από το κανονικό film διότι για να ξεκινήσει η διαδικασία της οξειδοβιοδιάσπασης πρέπει να εκτεθεί στον ήλιο επί τετράμηνο.

  • Η διαφορά κόστους είναι αμελητέα
  • Οι πελάτες σας θα το εκτιμήσουν
  • Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που συσκευάζετε
TI EINAI ΟΞΕΙΔΟΒΙΟΔΙΑΣΠΑΣΗ ;

Η βιοδιάσπαση έχει γίνει αναζητούμενος στόχος σε πλήθος προϊόντων που χρησιμοποιεί ο σημερινός καταναλωτικός άνθρωπος, τόσο στα προϊόντα όσο και στη συσκευασία τους Η συσκευασία σε πλήθος προϊόντων είναι σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό από πλαστική ύλη (πολυαιθυλένιο , πολυπροπυλένιο , κτλ) υλικά με πολλά πλεονεκτήματα (καλές μηχανικές αντοχές ,παροχή προστασίας από εξωτερικές συνθήκες , κτλ) αλλά και ένα μεγάλο μειονέκτημα ,την πολύ αργή διάσπασή τους , και άρα την φυσική τους ανακύκλωση. Έρευνες πάνω σε αυτό το αντικείμενο κατέληξαν ότι με την προσθήκη μεταλλικών ιόντων στα πολυμερή ,όπως το πολυαιθυλένιο και το πολυπροπυλένιο , μπορούν να επιταχύνουν την βιοδιάσπασή τους .

Με τη παρουσία οξυγόνου τα μεταλλικά ιόντα λειτουργούν σαν καταλύτες για την διάσπαση της μοριακής αλυσίδας των πολυμερών .

Σε αυτήν την αρχική φάση συντελούνται αλυσιδωτά οξειδωτικά σκισίματα που οδηγούν στην αποδυνάμωση και στο διαμελισμό τους με την επίδραση του φωτός και της θερμότητας.

Σε δεύτερη φάση επιδρούν μικροοργανισμοί του εδάφους (μικρόβια , μύκητες , κτλ) και έχουν ως αποτέλεσμα την διάσπασή τους σε διοξείδιο του άνθρακα, νερό και βιομάζα.

Μόλις το πλαστικό υλικό που περιέχει το κατάλληλο πρόσθετο (Reverte) εκτεθεί στο φως και την θερμότητα , τότε αρχίζει η πρώτη φάση .Αυτή η φάση διαρκεί μεταξύ 2 και 9 μηνών ανάλογα με τον τύπο του υλικού και τις συνθήκες του περιβάλλοντος (έκθεση του σε φως , θερμοκρασία , κτλ) . Αυτή η φάση είναι γνωστή ως «χρόνος διαμονής».

Όταν ο χρόνος διαμονής τελειώσει το υλικό θα ξεκινήσει την διαδικασία αποδυνάμωσης .Αυτή η φάση διαρκεί από 3 μέχρι 10 μήνες αναλόγως τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τον τύπο του υλικού.

Η τελική φάση βιοδιάσπασης θα συμβεί κανονικά σε περαιτέρω 6 έως 24 μήνες , πάλι σε εξάρτηση από το είδος του πρόσθετου (Reverte) και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.