ΕΤΑΙΡΕΙΑ NOVOPACK ΕΠΕ - ΥΛΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΦΙΛΜ ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

Ασχολούμαστε με είδη βιομηχανικής συσκευασίας για περισσότερα από 30 έτη. Το 1996 ιδρύσαμε την εταιρεία NOVOPACK ΕΠΕ και εξειδικευτήκαμε στην παραγωγή για υλικά θερμοσυρρίκνωσης.

Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε ότι η θερμοσυρρίκνωση είναι ένας ασφαλής και οικονομικός τρόπος να συσκευάζει μια εταιρεία τα προϊόντα της. Επίσης μπορεί να ενταχθεί ON LINE σε μια σειρά παραγωγής, ούτως ώστε να γίνεται αυτοματοποιημένα, χωρίς να απαιτείται η ανθρώπινη παρέμβαση (πρόσθετο εργατικό κόστος).

Έκτοτε έχουμε ασχοληθεί με πλειάδα εταιρειών που παράγουν διάφορα προϊόντα και έχουν επιλέξει την θερμοσυρρίκνωση σαν τρόπο συσκευασίας. Αυτό ασφαλώς προϋποθέτει τον σωστό τύπο Shrink Film προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του προς συσκευασία προϊόντος καθώς και σταθερές και ακριβής προδιαγραφές του Film.

Η μελέτη τόσο των νέων υλικών για την παραγωγή θερμοσυρρικνούμενου Film, όσο και η συμπεριφορά του Film κατά τη διαδικασία της θερμοσυρρίκνωσης, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε διάφορους τύπους Shrink Film που μπορούν να προσαρμοστούν σε πολύ εξειδικευμένα προϊόντα, όπως αντικείμενα που έχουν γωνίες ή προϊόντα που συσκευάζονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες (ψύχος – ζέστη).

Παράγουμε επίσης Films συσκευασίας, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, για την συσκευασία προϊόντων που δεν έχουν ανάγκη συρρίκνωσης όπως έντυπα, φρέσκα προϊόντα, κατεψυγμένα, φάρμακα κ.λ.π.

Το σχετικά μικρό μέγεθος της εταιρείας μας, μας επιτρέπει:

  • Να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας στις ανάγκες του πελάτη.
  • Να έχουμε ευελιξία στις έκτακτες ανάγκες των πελατών μας (ταχύτατη ανταπόκριση παράδοσης).
  • Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, να βελτιώνουμε τη διεργασία της συσκευασίας τους σε:
  • Αντοχή
  • Εμφάνιση
  • Ταχύτητα
  • Κόστος

Δεν είναι τυχαίο που με τις περισσότερες εταιρείες που συνεργαζόμαστε, έχει ΄΄οικοδομηθεί΄΄ μια σχέση εμπιστοσύνης, τόσο στην συνέπεια ποιότητος όσο και στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούμε, με αποτέλεσμα να έχουμε με τις περισσότερες μακροχρόνιες συνεργασίες.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ